Say hey

boven-omlaag-roze

contact

Van Loof
Landdroststraat 120
1315 RG Almere

036 763 0807
info@vanloof.nl

omlaag-roze
wit-boven-omlaag

Valerie Bos

lijn

zakelijk leider

Valerie is het brein achter Van Loof. Met torenhoge duurzame ambities begon ze in 2014 dit campagnebureau. Netwerken is haar op het lijf geschreven. In de vrije tijd - die ze niet heeft - zou ze graag een moestuin willen, maar stiekem lust ze niet zoveel groente.

wit-boven-omhoog

Femke Mosch

lijn

projectmanager

Femke is de regelaar van de Van Loof familie. Ze is een ster in het bedenken van creatieve concepten. Food is haar leven, maar komkommer lust ze niet.

wit-boven-omlaag

Soscha Monteiro

lijn

designer

Soscha is de visuele kracht achter Van Loof. Ze tovert conceptuele plannen moeiteloos om in verrassende en sterke vormgeving. Als Amsterdam in Japan zou liggen, zou ze nog ietsiepietsie gelukkiger zijn.

wit-boven-omhoog

Sven Kraaijenbrink

lijn

concept developer & marketeer

Waar Sven is, is zijn camera. Vluchtige momenten, sfeer en details legt hij vast in digitale reportages. Zijn oog voor compositie en esthetiek zet hij in voor bijdetijdse, knallende concepten.

wit-boven-omlaag

Emel KoƧ

lijn

social media manager

Emel is de stuiterbal van het team: ze is altijd vrolijk en houdt de energie hoog. Ze is veel online te vinden, maar blijft offline ook bij de les. Als productieassistent helpt ze tijdens evenementen en zorgt voor een goede dosis social goods.

wit-boven-omhoog

Jasmyn Mazloum

lijn

eventmanager

Move over, hier komt Jasmyn. Deze powervrouw kent de socials als geen ander, en is geboren voor de camera. Met kleurrijke plaatjes en rake woorden tovert zij zelfs een stoffige theedoek nog om in een gewild mode-item.

Frisse campagne nodig? Wij helpen je.