Say hey

boven-omlaag-roze

contact

Van Loof
Landdroststraat 120
1315 RG Almere

036 763 0807
info@vanloof.nl

omlaag-roze
wit-boven-omlaag

Valerie Bos

lijn

zakelijk leider

Valerie is het brein achter Van Loof. Met torenhoge duurzame ambities begon ze in 2014 dit campagnebureau. Netwerken is haar op het lijf geschreven. In de vrije tijd - die ze niet heeft - zou ze graag een moestuin willen, maar stiekem lust ze niet zoveel groente.

wit-boven-omhoog

Femke Mosch

lijn

projectmanager

Femke is de regelaar van de Van Loof familie. Ze is een ster in het bedenken van creatieve concepten. Food is haar leven, maar komkommer lust ze niet.

wit-boven-omlaag

Soscha Monteiro

lijn

designer

Soscha is de visuele kracht achter Van Loof. Ze tovert conceptuele plannen moeiteloos om in verrassende en sterke vormgeving. Als Amsterdam in Japan zou liggen, zou ze nog ietsiepietsie gelukkiger zijn.

wit-boven-omhoog

Sofie van Hamersveld

lijn

communicatiemanager

Sofie zorgt ervoor dat onze verhalen goed verteld worden. Valerie en Sofie kennen elkaar van de hockeyclub 10 jaar geleden en verdedigde samen het doel, net zoals zij dat nu dagelijks doen.

wit-boven-omlaag

Emel KoƧ

lijn

social media manager

Emel is de stuiterbal van het team: ze is altijd vrolijk en houdt de energie hoog. Ze is veel online te vinden, maar blijft offline ook bij de les. Als productieassistent helpt ze tijdens evenementen en zorgt voor een goede dosis social goods.

wit-boven-omhoog

Sven Kraaijenbrink

lijn

concept developer & marketeer

Huisfotograaf Sven is met zijn camera bij alle evenementen te vinden. Vluchtige momenten, sfeer en details vertaalt hij in een blijvende digitale herinnering. Wanneer hij niet met zijn camera op pad is, staat hij graag op de dansvloer.

wit-boven-omlaag

Narjiss Lakhloufi

lijn

stagiair

Narjiss loopt stage bij Van Loof vanuit haar studie Duurzame Bedrijfskunde. Ze is een echte Almeerse met grote groene ambities. Tijdens haar stage werkt ze mee aan bestaande opdrachten en haar eigen groene project.

Frisse campagne nodig? Wij helpen je.