Van Loof helpt organisaties vooruit te kijken en in actie te komen.

Van Loof zet steden in beweging. Met de kritische blik van een buitenstaander stimuleren we interne innovatie. Om zo bedrijven, gemeenten, brancheorganisaties en NGO’s vooruit te helpen bij het realiseren en versnellen van duurzaamheidstransities. Dat doen we door onze opdrachtgevers te helpen met strategieën, bedrijven en organisaties samen te brengen, concepten te ontwikkelen, het genereren van publiciteit, het organiseren van festivals, offline evenementen en het maken van content.

Strategie en transities

Een duurzaamheidstransitie kan je niet alleen: we brengen mensen samen vooruit. Zowel intern in organisaties, door stakeholder management, als extern door organisaties te verbinden. We helpen met het ontwikkelen van interventies tot het implementeren ervan – én alles daar tussenin. Met een experimentele aanpak geven we ruimte voor innovatie, we kijken verder dan de pilotfase en zetten in op opschalen en uitbreiden.

Groen & Gezond Almere

Coalities vormen en werken aan een groene en gezonde stad

Economic Board Almere

Meebouwen en impact maken in De Productieve Stad

Startup Almere

Open innovatie en kennis delen: ecosyteem voor startups

Awesome Almere

Kweekvijver voor creatieve ondernemers

Publiciteit en zichtbaarheid

Geen enkele transitie staat los van communicatie. En communicatie zonder online zichtbaarheid is als een boom zonder stam. Vanuit een strategische basis ontwikkelen we concepten die de aandacht trekken van je doelgroep én de media. We maken en produceren content – ook video en podcasts – en zetten verschillende social media-kanalen in om één duidelijk verhaal te vertellen.

Start filmproductie

Van Loof zet science fiction op de kaart met productie 7B

Ede natuurlijk

De reden van Ede.

Cirkelwaarde

Structuur en nieuwe teksten op de website.

Almere schoon

Een positief gevoel over afval, een zichtbare beweging.

Evenementen en activatie

Mensen bereiken is leuk, maar mensen in beweging zetten is voor ons de kers op de vegan perentaart. En in het kader van duurzaamheid hard nodig. We organiseren en bedenken evenementen en festivals, voeren campagne om mensen te activeren en werken aan community management.

The Ally Food Movement

De visie van jongeren op het voedsel van de toekomst

Groen & Gezond

Podcastcampagne

Ede natuurlijk

De reden van Ede.

Almere schoon

Een positief gevoel over afval, een zichtbare beweging.

Als het doel helder is, maar de weg ontbreekt

Van Loof helpt bedrijven, gemeenten, brancheorganisaties en NGO’s bij het realiseren en versnellen van duurzaamheidstransities. Hoe kunnen we jou helpen?