Wij zijn Van Loof. Een jong advies- en campagnebureau dat duurzame toekomstambities tastbaar maakt.

Wij zijn Van Loof. Een jong advies- en campagnebureau dat duurzame toekomstambities tastbaar maakt.

Een duurzaamheidstransitie is geen kattenpis. Geen handleiding of stappenplan, slechts een stip op de agenda die vertelt wanneer je abstracte doel bereikt moet zijn. Er is vaak creativiteit in overvloed, maar in de praktijk blijkt het lastig om bestaande werkwijzes te veranderen.
Van Loof helpt bedrijven, gemeenten, brancheorganisaties en NGO’s vooruit bij het realiseren en versnellen van duurzaamheidstransities. Door het beste uit de organisatie dáár te plaatsen waar het tot z’n recht komt, werken wij aan zichtbare oplossingen. Intern, extern, met eenmalige campagnes en meerjarige projecten – Van Loof maakt duurzame toekomstambities tastbaar.
We helpen onze klanten met:

Mijn generatie kan het verschil maken, dus dat is precies wat ik wil doen.

Ik ben Van Loof begonnen in 2014 als creatief campagnebureau. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service strategisch communicatiebureau dat niet alleen duurzaamheidstransities agendeert, maar ook daadwerkelijk mensen in beweging brengt. Van strategische business development tot online én offline campagnes, we helpen je graag met het bouwen van een groene toekomst.

Valerie Bos, founder Van Loof

deze mensen maken het mogelijk

Valerie Bos

creative director & founder

Valerie is het brein achter Van Loof. Met torenhoge duurzame ambities begon ze in 2014 dit campagnebureau. Haar rol is multidisciplinair. Ze buigt zich over strategie en zakelijke vraagstukken, netwerkt erop los, en doet alles met een flinke dosis creativiteit. Naast haar werk bij Van Loof is ze investeerder bij MOS+BOS en richtte ze Knakwortel op.

Kimberley Vonk

operationeel directeur

Al tijdens haar studie zorgde Kimberley er voor dat alles op rolletjes verliep. Leiderschap zit in haar DNA. Bij Van Loof zorgt ze ervoor dat alle processen soepel verlopen en iedereen met plezier aan het werk blijft. Haar persoonlijke missie is om de wereld leuker, groener en duurzamer te maken. Dat doet ze onder andere door mensen te inspireren met haar plantaardige kookkunst.

 

Amber Leliveld

grafisch vormgever

Met een bak aan creativiteit en gezelligheid geeft Amber vorm aan onze campagnes. Ze lijkt altijd goedlachs en lief, maar als ze zich in een project of taak vastbijt is ze stiekem als een pitbull. Je krijgt haar niet zomaar van haar werk afgeleid.

Simeon Vos

productie assistent

Ruud Jan Bos

muziek/audioproducent

Ruud Jan ziet zichzelf als een ‘Zwitsers zakmes’ in de muziek en audiowereld. Componeren, produceren, performen en lesgeven vormen zijn veelzijdige beroepspraktijk. Bij Van Loof houdt hij zich bezig met de audio-technische realisatie en muzikale vormgeving van podcasts en campagnes.

Jasmyn Mazloum

community manager

Van evenementen optuigen tot communicatie en alle socials uitspelen, Jasmyn draait haar hand er niet voor om. Alleen advies, daar doet ze niet aan. Jasmyn werkt altijd mee aan de realisatie van de opdracht en is van begin tot eind betrokken. Haar hart verover je met eten, of social engagement – you choose.

onze diensten

Strategie en transities

Publiciteit en zichtbaarheid

Evenementen en activatie

Van Loof werkt voor

Als het doel helder is, maar de weg ontbreekt

Van Loof helpt bedrijven, gemeenten, brancheorganisaties en NGO’s bij het realiseren en versnellen van duurzaamheidstransities. Hoe kunnen we jou helpen?