Nieuw! Podcast Studio De Salon opent in Almere.

 
Podcast is hot! Dagelijks vind je honderden nieuwe afleveringen van makers over de hele wereld op verschillende platforms verschijnen. Het medium is razend populair en super toegankelijk. Van kletsen met BN’ers tot super inhoudelijke gesprekken: we zijn er met z’n allen gek op én de populariteit van audio neemt alleen maar toe de komende jaren.
 
Wil jij met jouw bedrijf of organisatie ook aan de slag met podcast?
Vanaf 1 juli 2023 kun je op de 12e verdieping van Floor in het centrum van Almere onze podcast studio De Salon huren. Met een bijzonder indrukwekkend uitzicht over Almere en ver daarbuiten schuif je aan in onze comfortabele en professionele studio.
 Hoe het werkt?
 
Wil je meer tijd doorbrengen in de studio op dezelfde dag? Of wil je meerdere afleveringen maken? Vraag dan naar de mogelijkheden van onze strippenkaart. In overleg maken we een passend aanbod op maat.
Belangrijk om te weten

tarieven & mogelijkheden

Studio huur

Edit audio

Mogelijkheden

Wil je meer informatie of direct de studio reserveren? Je kun ons bereiken op info@vanloof.nl

deze bedrijven gingen je voor

Polderblik

Maak Stad Almere podcast

Bij de tentoonstelling Maak Stad Almere werden ook 9 podcast afleveringen opgenomen in het bijzijn van publiek. Hier gingen inwoners én experts onder leiding van Sophie Stravens met elkaar in gesprek over hun toekomstig Almere. Wat is van waarde en wat is er nodig op de langere termijn?

 

Luister de podcast hier. 

MisterGreen

Van Tesla naar Robofloot

In 7 afleveringen spreekt Mark Schreurs, founder van MisterGreen Electric Lease, diverse gasten, van neuromarketeer tot aan directeur van het IPCC rapport.


Luister de podcast hier

Groen & Gezond Almere

Podcast

Een groene en gezonde wereld begint in je eigen stad. Nergens in Nederland bouwen ondernemers en bewoners van zo dichtbij mee als in onze stad. Verhalen van deze bewogen Almeerders hoor je in de podcast ‘Groen en Gezond Almere’.

 

Luister de podcast hier.

Buiten de ring

door Valerie Bos

Dit is een podcast over pioniers. Zij hebben ruimte nodig om te experimenteren en innoveren. Die ruimte vinden ze buiten de grote steden. Valerie Bos gaat op zoek naar mensen die bijzondere dingen doen met die ruimte, buiten de ring, want daar gebeurt het.

 

Luister de podcast hier. 

Havenhart2.0

Vernieuwing van Almere Haven

In 2020 werkten ruim 200 Havenaren samen met een klein team van specialisten om na te denken over Haven in 2040. Er was behoefte om alle vernieuwing van nu en de komende jaren te bundelen met één visie voor de lange termijn. Die visie is er nu. In deze podcast komen de belangrijkste delen van dat toekomstverhaal aan bod.

 

 

Luister de podcast hier. 

Groen & Gezond Almere

Verhalenreeks

Dit is een speciale reeks fictieve verhalen van de Groen & Gezond Almere Podcast. Deze verhalen zijn geschreven door schrijvers met een speciale blik op de toekomst van Almere. Er gaat de komende jaren veel veranderen, en niet alleen in onze stad. Grote uitdagingen vragen om vele handen die licht werk maken.


Luister de podcast hier.