Afval van Utrecht

Op weg naar een circulaire economie

De tijd van vingerwijzen is voorbij. Gemeenten en haar inwoners moeten samenwerken om afval te voorkomen. Aanpakken, dat afval. Want circulariteit is van ons allemaal. 

Er moet minder restafval komen, simple as that. Met het programma Afval van Utrecht zetten we in op de uitvoering en communicatie van concrete oplossingen die de circulaire ambities van de regio waarmaken.

Afval van Utrecht is het programma van Afvalverwijdering Utrecht (AVU) dat inzet op de uitvoering en communicatie van concrete oplossingen die de circulaire ambities van de regio waarmaken. Afval van Utrecht helpt AVU-gemeenten een positiever sentiment ten aanzien van afval te creëren bij hun inwoners. Afval is niet vies, het is een kans om je gebruikte goed in te zetten voor iets nieuws. Neem hier een kijkje op de Afval van Utrecht website.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder