Avanti

Wereldberoemd in Almere - diversiteit van dichtbij

Avanti is het platform voor diversiteit in Almere. Aan de hand van maandprogramma’s en actuele gebeurtenissen, worden er op verschillende manieren sociaal-maatschappelijke onderwerpen besproken. Avanti heeft als missie om burgers en organisaties uit Almere met elkaar te verbinden en de verschillen tussen de mensen te benutten.

Voor hét diversiteitsplatform voor de mensen in Almere, zijn de foto’s op de website natuurlijk ook van echte mensen in Almere. De website moet de inclusieve, Almeerse samenleving representeren, waar iedereen met elkaar in verbinding staat. In opdracht van Avanti gingen wij samen met een van de huisfotografen een aantal keer op straat Almeerders casten voor op de foto.

Van Loof heeft verder een uitvoerende rol bij Avanti en helpt met het organiseren, produceren en communiceren van verschillende programma’s en evenementen, waaronder Internationale Vrouwendag 2021 en bij verschillende talkshows.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder