Floriade Food Experience

Met 8000 mensen duurzaam leren koken

In de aanloop naar de wereldtuinbouwtentoonstelling in 2022 wordt de stad Almere steeds groener. Om de bewoners en het winkelende publiek mee te nemen in dit verhaal organiseerde wij de Floriade Food Experience, een tweedaags programma in het stadshart waar bezoekers konden leren over de keuken van de toekomst, gezonde voeding, duurzaamheid en biodiversiteit.

Samen met Studio Femke Mosch waren we verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en realisatie van de Floriade Food Experience. In een weekend werd het centrum van Almere omgetoverd tot één grote stadstuin. Ruim 8000 bezoekers werden ondergedompeld in een wereld waarin theater, lifestyle en de beleving van groen samenkomen. Een gevarieerd en interactief programma met thema’s als eten, energie en klimaat biedt bezoekers de mogelijkheid nieuwe producten en initiatieven te ontdekken en te proeven.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder