Groen & Gezond

Podcastcampagne

Een groene en gezonde wereld begint in je eigen stad. Nergens in Nederland bouwen ondernemers en bewoners van zo dichtbij mee als in onze stad. Verhalen van deze bewogen Almeerders hoor je in de podcast ‘Groen en Gezond Almere’.

In de series worden verschillende thema’s behandeld die in de wereld van nu en morgen relevant zijn. Je hoort mensen die iets bijzonders doen in de stad en met hun initiatief bijdragen aan de uitdagingen in de wereld. Kookboekenschrijfster, TV-kok en betrokken Almeerder Nadia Zerouali presenteert de show.

De podcast is een middel om te zien wat de verhalen losmaakt in de stad. Wat doe jij? Hoe doen we het samen? Het doel van deze campagne is een campagne die publiek activeert, shareable is, toegankelijk is voor iedereen en waardoor je de boodschap mee naar huis neemt.

In 5 series krijg je verhalen van enthousiastelingen te horen, word je meegenomen in een stappenplan om je eigen beweging in gang te zetten, wordt de fysieke impact van Floriade Expo besproken, luister je in de vierde serie naar ontwikkelingen op het gebied van innovatie, klimaatbewustzijn en de circulaire economie en in de laatste serie krijg je het verhaal te horen van Almeerse bewoners.

Wil je de podcasts luisteren? Dat kan hier!

Diensten

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder