Maak Wat Van Je Dorp-dag

Een evenement voor Havenidee

Havenidee is een initiatief van Almere Haven. De stichting steunt Havenaren die een idee hebben om Almere Haven een fijnere en leukere plek te maken om te wonen. Op 30 oktober 2022 organiseerde Van Loof namens Havenidee de Maak Wat Van Je Dorp-dag. Een dag dat in teken stond van grote ideeën. Dit houdt in dat een idee meer dan €5000,- kost om uit te voeren. Tijdens deze dag presenteerden vier gemotiveerde Havenaren hun grote idee. Havenaren mochten stemmen op deze ideeën en aan het einde van de dag zijn er twee winnaars uitgeroepen.

Naast deze presentaties konden Havenaren een kijkje nemen op de Havenmarkt, waar Havense ondernemers stonden. Ook konden Havenaren inspiratie opdoen bij de expositie van uitgevoerde ideeën en brainstormen aan de brainstormtafel. Kinderen konden meedoen aan de kleurplatenwedstrijd en geschminkt worden. Voor jong en oud was er ook een bingo. Al met al een geslaagde Maak Wat Van Je Dorp-dag.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder