Startup Almere

Open innovatie en kennis delen: ecosyteem voor startups

Vanaf 2015 zijn wij met Van Loof betrokken bij het opzetten van het Startup ecosysteem in Almere. In samenwerking met verschillende partijen in de stad waaronder de Gemeente Almere en diverse bedrijven zijn we gestart met het vorm geven van faciliteiten voor startups en innovatief ondernemerschap. Wij vonden in Almere een stad waarin alles kan, een stad met een gunstig ondernemersklimaat. Deze visie wilden we graag met anderen initiatiefnemers en ondernemende types delen.

Met Startup Almere zaten we om tafel met diverse partijen en bedrijven als Rabobank, Hogeschool Windesheim, USG People, LeasePlan en de gemeente. We daagden bedrijven uit om met open innovatie aan de slag te gaan en hun kennis te delen en te vergroten. We organiseerde wekelijks bijeenkomsten, evenementen, masterclasses en pressure cooker sessies.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder