Economic Board Almere

Meebouwen en impact maken in De Productieve Stad

Almere is een ware proeftuin. Een plek waar je alle ruimte en middelen vindt om je een slag in de rondte te experimenteren en uit te proberen. Er zijn maar weinig steden waarin je zó van dichtbij kunt meebouwen aan de stad van de toekomst. Waar je eigenaarschap kunt pakken en impact kunt maken door het eens lekker compleet anders te doen.

Als programmadirecteur bij de Economic Board Almere (EBA) ontwikkelden we met Van Loof het programma De Productieve Stad. De Productieve Stad organiseerde projecten rondom de thema’s: de gezonde stad, de slimme stad, de duurzame stad, de leuke stad en de jonge stad. Met als doel Almeerders activeren om bij te dragen aan de economische ontwikkeling van de stad. Het programma liet talent groeien en gaf bestaande en nieuwe economie een kans om Almere een stukje mooier te maken.

Voor de Economic Board Almere ontwikkelden we onder andere de podcast Buiten de Ring, het inmiddels zelfstandige Waterburgemeester en een festival rondom slaap.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder