Groen & Gezond Almere

Podcast met bijzondere impactmakers

In twee series van vijf afleveringen worden verschillende thema’s behandeld die in de wereld van nu en morgen relevant zijn. Presentatrice Nadia Zerouali spreekt mensen die iets bijzonders doen in de stad en met hun initiatief bijdragen aan de uitdagingen in de wereld. Naast deze verhalen zijn er iedere aflevering Almeerders van de toekomst en experts aan het woord, die meedenken over de impact van de thema’s die voorbij komen.

De podcast wordt gemaakt met als doel mensen te activeren en te inspireren om zelf mee te bouwen. In de podcast worden hands-on tips en trucs gegeven hoe dit in de onderneming of het huishouden kan worden toegepast.

De podcast voor Groen & Gezond Almere is onderdeel van een grotere campagne. Zo voerden we ook een postercampagne door de stad en zijn verantwoordelijk voor de online marketing en communitymanagement. Hiernaast zijn we met Van Loof ook strategisch partner voor Groen & Gezond Almere. Lees hier meer over in deze post.

Wij werken met impactmakers aan een betere wereld

We zetten graag mensen in beweging voor een mooiere toekomst. Dat doen we op hele uiteenlopende manieren: online, offline, kort en langdurig. Met strategie, tekst, beeld en de mouwen opgestroopt. Wil je praten over de mogelijkheden?

lees verder